Ημέρα Καριέρας της Emirates στην Αθήνα - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ημέρα Καριέρας της Emirates στην Αθήνα


Η Emirates διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:00π.μ. στο ξενοδοχείο Ledra Marriott (Λ. Συγγρού 115). Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Το Ντουμπάι προσφέρει μοναδική εμπειρία διαμονής και μεγάλη ποικιλία από πολιτισμικά και τουριστικά αξιοθέατα. Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:

να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση (κοστούμι ή ταγέρ)
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.

Πληροφορίες σχετικά με την Emirates και το Dubai:
Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 128 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο στόλο 196 μεγάλων αεροσκαφών, που είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες τεχνολογικές ανέσεις. Επιπλέον, η Emirates έχει σε παραγγελία 204 αεροσκάφη αξίας άνω των 74 δισ. δολαρίων, αποτελώντας έτσι τον σημαντικότερο πελάτη των Airbus A380, με 31 αεροσκάφη ήδη στο στόλο της και 59 σε παραγγελία.

Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς. Η Emirates προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 16.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.

Ο Όμιλος Emirates αποτελεί μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επιχείρηση με περισσότερους από 60.000 εργαζομένους. Ο Όμιλος αποτελείται από την dnata, το επιτυχημένο τμήμα Υπηρεσιών Εδάφους Αεροδρομίων και Ταξιδιωτικού Κλάδου, και την Emirates, την ταχέως αναπτυσσόμενη και βραβευμένη διεθνή αεροπορική εταιρεία του Ομίλου. Το παγκόσμιο δίκτυο προορισμών της Emirates εξυπηρετεί πάνω από 128 προορισμούς σε 6 ηπείρους, διαθέτοντας σύγχρονο στόλο αεροσκαφών με περισσότερα από 190 μεγάλα αεροσκάφη.

Σήμερα, η αεροπορική εταιρεία έχει σε παραγγελία περισσότερα από 200 αεροσκάφη αξίας άνω των 74 δισ. δολαρίων, σχεδιάζοντας την ένταξη νέων προορισμών κατά τους επόμενους μήνες και χρόνια. Καθοριστική για τη συνέχιση της επιχειρηματικής επιτυχίας της Emirates αποτελεί η διαρκής αναζήτηση υψηλής ποιότητας επαγγελματιών που θα ενταχθούν στην πολυ-πολιτισμική ομάδα της Emirates που αποτελείται από περισσότερες από 120 εθνικότητες.

Το Ντουμπάι, κέντρο τουρισμού και σύγχρονη κοσμοπολίτικη πόλη με υψηλά πρότυπα υγειονομικής περίθαλψης, εκπαίδευσης και αναψυχής, αποτελεί έναν από τους πιο επιθυμητούς τόπους διαμονής στον κόσμο. Εκτός από τον τρόπο ζωής και τα αφορολόγητα μισθολογικά οφέλη, ο Όμιλος Emirates προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης με στόχο να βοηθήσει τους εργαζομένους να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να «χτίσουν» μια επιτυχημένη καριέρα. Ανακαλύψτε το μέλλον σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad