Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Οκτώ νέες προκηρύξεις μέσα στον Ιανουάριο

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013


Οκτώ νέες προκηρύξεις για εποχικό προσωπικό σε δήμους ενέκρινε το ΑΣΕΠ τις τελευταίες ημέρες του 2012, και μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να καθοριστούν οι προθεσμίες για αιτήσεις.
Απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου θα διεκδικήσουν θέσεις σε υπηρεσίες ύδρευσης και καθαριότητας.

Δήμος Σαλαμίνας
Απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου θα καταλάβουν τις 30 θέσεις που ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Σαλαμίνας. Οι θέσεις κατανέμονται σε επτά ειδικότητες, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες δύο:


Εργάτες, οδηγούς και χειριστές στις υπηρεσίες καθαριότητας και ύδρευσης θα προσλάβουν οι δήμοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτει το ΑΣΕΠ
-ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, 16 θέσεις, και
-ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων Γ' κατηγορίας, επτά θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν δύο Οδηγοί Ρυμουλκουμένων μετά Ρυμουλκουμένων Οχημάτων κατηγορίας Γ' και Ε' και δύο Χειριστές Εκσκαφέα Φορτωτή Ομάδας Β' Τάξης Δ', αμφότεροι κατηγορίας ΔΕ. Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες ΔΕ Ηλεκτρολόγου, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη και ΔΕ Χειριστή Εκσκαφέα Φορτωτή Ομάδας Β' Τάξης Γ'. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλ. 210 4646031.
Δήμος Μακρακώμης
Δέκα προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Μακρακώμης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά την έγκριση που εξέδωσε το ΑΣΕΠ. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι πέντε ειδικοτήτων της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, εκ των οποίων την πλειονότητα συγκεντρώνουν οι ακόλουθες:
-ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, τέσσερις θέσεις,
-ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, δύο θέσεις, και
-ΥΕ Εργατών Υδρευσης, δύο θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν ένας Χειριστής Εκσκαφέα - Φορτωτή και ένας Χειριστής Ισοπεδωτή Γαιών, αμφότεροι κατηγορίας ΔΕ. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 22363 50203.

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου
Με τρεις αποφοίτους Λυκείου θα ενισχυθεί ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου σε ισάριθμες τεχνικές ειδικότητες. Οι θέσεις αφορούν έναν Ηλεκτρολόγο, έναν Οδηγό χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και έναν Υδραυλικό. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έξι μηνών, με εξαίρεση τον επιτυχόντα Ηλεκτρολόγο, ο οποίος θα προσληφθεί για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24263 50115.

Δήμος Ηγουμενίτσας
Τρεις θέσεις εποχικών θα προκηρύξει ο Δήμος Ηγουμενίτσας για υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες:
-ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου, δύο θέσεις, και ΔΕ Χειριστή Διαμορφωτή Γαιών, μία θέση.



ΕΘΝΟΣ