Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για ανέργους στην Αττική

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013



Η Α.Σ. ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο που έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης, με βάση τα κριτήρια που αναγράφονται στην αντίστοιχη ενότητα, να εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην Πράξη «Δράσεις για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας ατόμων με προβλήματα που σχετίζονται με τη χρήση ουσιών» της δράσης.

Στόχος της πράξης είναι η δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων, στις οποίες θα συμμετέχουν σαν ιδρυτικά μέλη ή σαν απασχολούμενοι, απεξαρτημένα ή υπό απεξάρτηση άνεργα άτομα. Στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης θα επιλεγούν 150 ωφελούμενοι, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε προγράμματα επιδοτούμενης Επιμόρφωσης σε Οριζόντιες Δεξιότητες, καθώς και σε ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Συμβουλευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (ΣΥΥ), προσαρμοσμένο στις ειδικότερες ανάγκες του καθενός.

Από αυτούς θα επιλεγούν 60 ωφελούμενοι, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε επιδοτούμενα εξειδικευμένα προγράμματα Κατάρτισης σε θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση και λειτουργία Κοινωνικών Επιχειρήσεων. Η Πράξη υλοποιείται εξ ολοκλήρου στην περιοχή της Αττικής.

Η αναλυτική προκήρυξη του προγράμματος, καθώς και η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμα: Στο ΚΕΘΕΑ, Σορβόλου 24, 11636 Μετς, Αθήνα. Στην ιστοσελίδα του ΚΕΘΕΑ: www.kethea.gr. Σε όλες τις γραμματείς των Θεραπευτικών Προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ. Στα γραφεία του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), Αβέρωφ 12, 10433, Αθήνα. Στη Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, Λ. Αθηνών 374, 12462, Χαϊδάρι.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων (ή σφραγίδα ταχυδρομείου) είναι η Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 14.00