Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013


Η ΕΠΕΣΘ ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, διοργανώνει δύο σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για προπονητές και εφόρους των Σωματείων της δύναμής της, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε περιπτώσεις τραυματισμών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και αγώνων.


Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν, για την Ανατολική Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, ώρα 17.30, στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας και για την Δυτική Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, ώρα 17.00, στο Σχολικό Γυμναστήριο Ευκαρπίας. Τα βασικά θέματα που θα αναπτυχθούν από τους ειδικούς εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ αφορούν την Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, την Στάση ασφαλείας λιποθυμίας, την Ακινητοποίηση αυχένα και την Ακινητοποίηση Σπονδυλικής στήλης.

Η ΕΠΕΣΘ καλεί όλους τους προπονητές και εφόρους σωματείων, καθώς και όλους τους ανθρώπους που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους αθλητές στις προπονήσεις και τους αγώνες, να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τα άτυχα περιστατικά που μπορεί να συμβούν στα γήπεδα.

Για την καλύτερη οργάνωση των Σεμιναρίων, παρακαλούμε τα σωματεία να δηλώσουν εγγράφως στην ΕΠΕΣΘ (Fax 2310.270588, Ε-mail [email protected]) τα άτομα που θα παραβρεθούν.
Blog Widget by LinkWithin