Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

21 συμβάσεις έργου στους Δήμους Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013


Ο Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης στο πλαίσιο της πράξης "ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ" του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι ενός (21) ανέργων έως 30 ετών για απασχόληση, χρονικής διάρκειας 24 μηνών, στις δομές που θα λειτουργήσουν στους Δήμους Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Γούναρη και Θεοτόκου – Δημοτικό Στάδιο Καματερού 134 51, Αγ .Ανάργυροι – Καματερό, απευθύνοντας την προς: «Όμιλος για την UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» υπόψη κας Δημητρίου Αικατερίνης, από 18/01/2013 και έως στις 01/02/2013.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Blog Widget by LinkWithin