Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Eξωτερικοί Συνεργάτες-Ερευνητές στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) στο πλαίσιο υλοποίησης της εγκεκριμένης Πράξης «Δημιουργία Δικτύου Πολυδύναμων Ψυχοδιαγνωστικών Κέντρων στα 2 μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη)» ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με επτά (7) εξωτερικούς συνεργάτες – ερευνητές, για την εκπόνηση ερευνητικού έργου στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων της ανωτέρω Πράξης, το αντικείμενο της οποίας παρουσιάζεται συνοπτικά παρακάτω.

Η Πράξη, η οποία ξεκινά την 1/1/2013 και λήγει την 28/2/2015, αποσκοπεί στην δημιουργία 2 Πολυδύναμων Ψυχοδιαγνωστικών Κέντρων που θα εξυπηρετούν άτομα με διπλή διάγνωση (κατάχρηση ουσιών με συνυπάρχουσα ψυχιατρική διαταραχή) και για τους οποίους μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν κατάλληλες δομές. Τα Ψυχοδιαγνωστικά Κέντρα θα λειτουργήσουν στη Περιφέρεια Αττικής με έδρα την Αθήνα και στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Η ανωτέρω Πράξη παρουσιάζει συνέργεια και υλοποιείται παράλληλα με την Πράξη «Δημιουργία Δικτύου Πολυδύναμων Ψυχοδιαγνωστικών Κέντρων στην Περιφέρεια» με στόχο την ανάπτυξη και λειτουργία πέντε (5) Ψυχοδιαγνωστικών Κέντρων στην χώρας μας, και ειδικότερα στις Περιφέρειας Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κρήτης, Πελοποννήσου και στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες – ερευνητές για τους οποίους πραγματοποιείται η παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, θα συμμετάσχουν στην εκπόνηση του παραδοτέου «Π.1. Μελέτη Σκοπιμότητας» της Δράσης Α.1 «Μελέτη και καταγραφή αναγκών σε σχέση με τον ειδικό πληθυσμό» η οποία έχει ως αντικείμενο τη μελέτη και καταγραφή αναγκών για το σύνολο των Ψυχοδιαγνωστικών Κέντρων που θα υλοποιήσει το ΚΕΘΕΑ στο πλαίσιο των δύο (2) ανωτέρω Πράξεων.

Αντικείμενο εργασίας των ερευνητών είναι:
 Συλλογή στοιχείων για τον πληθυσμό στόχο από Κέντρα Ψυχικής Υγιεινής ή/και άλλες δομές
ψυχικής υγείας που λειτουργούν σε κάθε περιφέρεια εφαρμογής (μέσω ανοικτών συνεντεύξεων και
δομημένα ερωτηματολόγια)
 Συγκέντρωση άντληση στοιχείων από τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ που λειτουργούν σε κάθε
περιφέρεια εφαρμογής, καθώς και από άλλους σχετικούς Οργανισμούς και δομές (δευτερογενή
δεδομένα)
 Ποσοτική (στατιστική) και ποιοτική ανάλυση των συλλεχθέντων ερωτηματολογίων, και εξαγωγή
συμπερασμάτων.

Οι ανωτέρω εργασίες θα υλοποιηθούν σε Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου Κρήτης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Μεσσηνίας (Καλαμάτα) και Λέσβου-Χίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν το έντυπο αίτησης το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο στο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΘΕΑ www.kethea.gr στην ενότητα «ΝΕΑ» ή στις Κεντρικές Υπηρεσίες ΚΕΘΕΑ, Σορβόλου 24, 11636 Μετς, Αθήνα, συμπληρώνοντας απαραιτήτως τον κωδικό θέσης που τους ενδιαφέρει και να το αποστείλουν:

Α) Με ηλεκτρονική υποβολή μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΚΕΘΕΑ www.kethea.gr
Β) Μέσω ταχυδρομείου στο Τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, ΚΕΘΕΑ, Σορβόλου 24, 11636 Μετς, Αθήνα
Κάθε υποψήφιος δύναται να υποβάλλει μία μόνο αίτηση και για μία θέση ανά περιοχή εφαρμογής.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων ή σφραγίδα ταχυδρομείου είναι 31.12.2012 και ώρα 13:00

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλ. 210 9241 993-6. Για τεχνικά ζητήματα που αφορούν στη συμπλήρωση της αίτησης διαδικτυακά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Τμήμα Μηχανογράφησης ΚΕΘΕΑ, τηλ. 210 9241 993-6.

Σχετικός σύνδεσμος
Blog Widget by LinkWithin