Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Γεωλόγος από το Ινστιτούτο Εγγείων Βελτιώσεων

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012


Τo Ινστιτούτο Εγγείων Βελτιώσεων (Ι.Ε.Β.) στο πλαίσιο του έργου «Σχεδίαση δικτύων παρακολούθησης και εκτέλεση προγράμματος δειγματοληψιών για τη διερεύνηση υπολειμμάτων του ζιζανιοκτόνου FLUOMETURON και των μεταβολιτών του στα υπόγεια νερά της Ελλάδας», που χρηματοδοτείται από τις εταιρίες AGAN CHEMICAL MANUFACTURERS LTD (που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρία ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΕΒΕ) και GREENFARM ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε., ενδιαφέρεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με Γεωλόγο με πτυχίο ΑΕΙ. Οι πιλοτικές περιοχές ενδιαφέροντος του είναι η λεκάνη της δυτικής Θεσσαλίας (Ν.Καρδίτσας, ο Ν. Τρικάλων και η περιοχή Φαρσάλων), η λεκάνη Βιστωνίδας (Ν. Ροδόπης και Ν.Ξάνθης) και η υπολεκάνη Γιαννιτσών.

Ο/η υποψήφιος απαιτείται να είναι Γεωλόγος με πτυχίο ΑΕΙ και επίσης να έχει:

α) Επαγγελματική εμπειρία σε εκπόνηση έργων σχετικών με τη διαχείριση υδατικών πόρων ή/και περιβάλλοντος.
β) Επαγγελματική εμπειρία στη συλλογή γεωλογικών, υδρογεωλογικών, υδροχημικών στοιχείων και στοιχείων ποσοτικής κατάστασης των υδατικών σωμάτων.
γ) Επαγγελματική εμπειρία στη σύσταση δικτύων παρακολούθησης επιφανειακών/υπόγειων υδάτων, ειδικά για την παρακολούθηση υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων.
δ) Επαγγελματική εμπειρία στην επεξεργασία πρωτογενών δεδομένων ποιότητας και ποσότητας υδατικών πόρων.
ε) Γνώση χρήσης Η/Υ.
στ) Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
ζ) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωτεχνικού
η) Τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών συναφούς αντικειμένου.
θ) Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και δυνατότητα μετακίνησης στην περιοχή του προγράμματος με ίδιο μέσο (οι συγκεκριμένες δαπάνες μετακίνησης βαρύνουν τις πιστώσεις του προγράμματος).