Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Γεωλόγος/Εξωτερικός Συνεργάτης από το Ινστιτούτο Εγγείων Βελτιώσεων

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012


To Ινστιτούτο Εγγείων Βελτιώσεων (Ι.Ε.Β.) στο πλαίσιο του έργου «Σχεδίαση δικτύων παρακολούθησης και εκτέλεση προγράμματος δειγματοληψιών για τη διερεύνηση υπολειμμάτων του ζιζανιοκτόνου FLUOMETURON και των μεταβολιτών του στα υπόγεια νερά της Ελλάδας», που χρηματοδοτείται από τις εταιρίες AGAN CHEMICAL MANUFACTURERS LTD (που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρία ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΕΒΕ) και GREENFARM ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε., ενδιαφέρεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με Γεωλόγο με πτυχίο ΑΕΙ. Οι πιλοτικές περιοχές ενδιαφέροντος του είναι η λεκάνη της δυτικής Θεσσαλίας (Ν. Καρδίτσας, ο Ν. Τρικάλων και η περιοχή Φαρσάλων), η λεκάνη Βιστωνίδας (Ν. Ροδόπης και Ν. Ξάνθης) και η υπολεκάνη Γιαννιτσών.

Ο/η υποψήφιος απαιτείται να είναι Γεωλόγος με πτυχίο ΑΕΙ και επίσης να έχει:

Επαγγελματική εμπειρία σε εκπόνηση έργων σχετικών με τη διαχείριση υδατικών πόρων ή/και περιβάλλοντος.
Επαγγελματική εμπειρία στην επεξεργασία υδρογεωλογικών, υδρολογικών, υδροχημικών στοιχείων και στοιχείων ποσοτικής κατάστασης των υδατικών σωμάτων σε ΓΣΠ.
Επαγγελματική εμπειρία στη ανάπτυξη δικτύων και στην εφαρμογή προγράμματος παρακολούθησης επιφανειακών/υπόγειων υδάτων.
Επαγγελματική εμπειρία στην επεξεργασία πρωτογενών δεδομένων υδρολογικών, υδρογεωλογικών και υδροχημικών δεδομένων σε ΓΣΠ, στην επεξεργασία-έλεγχο συντεταγμένων και στη σύνθεση/σύνταξη θεματικών χαρτών σε ΓΣΠ.
Επαγγελματική εμπειρία στη σύνταξη/συγγραφή τεχνικών εκθέσεων/ υδρογεωλογικών μελετών.
Επαγγελματική εμπειρία στην λειτουργία βάσεων δεδομένων.
Επαγγελματική εμπειρία στην ανάπτυξη μεθοδολογίας για την αξιολόγηση της κατάστασης επιφανειακών/υπόγειων υδατικών σωμάτων.
Επαγγελματική εμπειρία στη διεξαγωγή χημικών αναλύσεων δειγμάτων νερού και εδάφους.
Γνώση χρήσης Η/Υ.
Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και μίας ακόμα γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωτεχνικού.
Τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών συναφούς αντικειμένου.
Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και δυνατότητα μετακίνησης στην περιοχή του προγράμματος με ίδιο μέσο (οι συγκεκριμένες δαπάνες μετακίνησης από τη Θεσσαλονίκη, ή άλλο σημείο εγγύτερα προς τις περιοχές του έργου, βαρύνουν τις πιστώσεις του προγράμματος).