Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Στην πρόσληψη 500 νέων υπαλλήλων προχωρά ο ΟΤΕ το 2013

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012


500 νέους υπαλλήλους θα προσλάβει ο ΟΤΕ τη νέα χρονιά που μας έρχεται  για να στελεχώσουν κυρίως τα τεχνικά τμήματά του.

Η πρώτη «φουρνιά» προκηρύξεων πρόσληψης προσωπικού βρίσκεται ήδη στον αέρα και στον δικτυακό τόπο της θυγατρικής του εταιρείας OTE Plus. O Οργανισμός μέσω της θυγατρικής του θα προσλάβει ηλεκτρολόγους, ψυκτικούς, τεχνικούς δικτύων εγκαταστάσεων, τεχνικούς διαχείρισης βλαβών, τεχνικούς ραδιοδικτύων κ.ά. Οι προσλήψεις αυτές αφορούν σχεδόν όλη την Ελλάδα και θα καλύψουν θέσεις εργασίας διάσπαρτες σε πολλούς νομούς.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, στο περιθώριο της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, ο ΟΤΕ θα προχωρήσει σε προσλήψεις μέσω της θυγατρικής του OTEPlus με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Ο Οργανισμός δίνει έμφαση στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών και την αναβάθμιση της τεχνικής εξυπηρέτησης, γι’ αυτό και οι τεχνικοί του είναι πλέον εφοδιασμένοι με φορητές συσκευές (netbooks), στις οποίες προβάλλονται αυτόματα οι εργασίες, που πρέπει να διεκπεραιωθούν, τις οποίες και διαχειρίζονται, μέσω αυτών, αντί της χρήσης εντύπων.




e-dimosio.gr