Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

24 Θέσεις εργασίας εικοσιτεσσάρων μηνών

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012


Η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων  στο πλαίσιο της πράξης «ΑΡΣΙΣ_Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Παύλου Μελά» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι τεσσάρων (24) ανέργων έως 30 ετών για απασχόληση, χρονικής διάρκειας 24 μηνών, στις δομές που θα λειτουργήσουν στο Δήμο Παύλου Μελά:

1) Κοινωνικό Παντοπωλείο
2) ∆ομή παροχής Συσσιτίων
3) Κοινωνικό Φαρμακείο
4) Γραφείο ∆ιαμεσολάβησης
5) Τράπεζα χρόνου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ Φ1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη διεύθυνση: ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, Τ.Κ. 54630 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, απευθύνοντάς την στον υπεύθυνο του προγράμματος υπόψιν κ Καραδάκη Ανδρέα (τηλ. επικοινωνίας: 2310 526150).

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει την Τετάρτη 5/12/2012 και λήγει και λήγει την Τετάρτη 19/12/2012.