Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων - εργαζομένων - επαγγελματιών

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012


Το πιστοποιημένο, εθνικής εμβέλειας, ΚΕΚ «ΕΥΒΟΥΛΟΣ»,  σχεδιάζει την υλοποίηση  επιδοτουμένων προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων, εργαζομένων, επαγγελματιών σε ποικίλα αντικείμενα.  Μετά το πέρας της κατάρτισης, ακολουθεί χρονικό διάστημα εργασιακής εμπειρίας η διαδικασία πιστοποίησης, εφ όσον προβλέπεται.

Α)Προγράμματα για ανέργους.

Στις αρχές του 2013, προβλέπεται να προκηρυχθεί πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων με επιταγή κατάρτισης (voucher), την οποία οι ίδιοι-ες θα παραλάβουν.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 100 ωρών και με τη λήξη της κατάρτισης εργασιακή εμπειρία σε επιχειρήσεις.

Β)Προγράμματα για εργαζομένους η και επαγγελματίες.

Υποβάλλονται στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα αιτήσεις για προγράμματα κατάρτισης, σε ποικίλα θεματικά αντικείμενα. Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι 40 ωρες και η αποζημίωση 5 ευρώ ανα ώρα.

Γ)Προγράμματα τεχνικών ασφαλείας.

Υλοποιούνται από το ΚΕΚ Εύβουλος προγράμματα τεχνικών ασφαλείας για όλες τις κατηγορίες των επιχειρήσεων (τα προγράμματα των τεχνικών ασφαλείας, ως γνωστόν, είναι μη επιδοτούμενα και η παρακολούθηση τους είναι υποχρεωτική).

Για τη διευκόλυνση σας, μπορείτε, να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας, στο www.programm.gr (επιλογή  ΕΥΒΟΥΛΟΣ και κατόπιν στη δεξιά στήλη επιλέγετε voucher  η ηλεκτρονικές αιτήσεις).

Οι ενδιαφερόμενοι-ες, μπορούν ακόμη, να προσέρχονται για πληροφορίες ή  υποβολή αίτησης στην Υψηλάντου 1 (πίσω από τη λέσχη αξιωματικών) - Σέρρες είτε να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 23210-23235, 64664, 53453  η στο e-mail [email protected] .
Blog Widget by LinkWithin