Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Αρχαιολόγος στο Νομό Τρικάλων

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012


θέμα: Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του έργου: «Τμήματα Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων από Χ.Θ. 37+000 έως παράκαμψη Μεγαλοχωρίου (Χ.Θ. 53+197,50)», υποέργο 6: «Αρχαιολογικές ανασκαφές στο τμήμα από Χ.Θ. 37+000 έως αρχή παράκαμψης Μεγαλοχωρίου (Χ.Θ. 53+197,50) και παράπλευρων και κάθετων αγροτικών οδών της Ε.Ο Λάρισας- Τρικάλων» (Συνεχιζόμενο έργο).

Ανακοινώνουμε
Την πρόσληψη του παρακάτω εξειδικευμένου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του έργου: «Τμήματα Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων από Χ.Θ. 37+000 έως παράκαμψη Μεγαλοχωρίου (Χ.Θ. 53+197,50) », υποέργο 6: «Αρχαιολογικές ανασκαφές στο τμήμα από Χ.Θ. 37+000 έως αρχή παράκαμψης Μεγαλοχωρίου (Χ.Θ. 53+197,50) και παράπλευρων και κάθετων αγροτικών οδών της Ε.Ο Λάρισας- Τρικάλων», για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ (εξειδίκευση Προϊστορική Αρχαιολογία)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Μια (1)
ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Τέσσερις μήνες (4)
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Ν. Τρικάλων

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στο γραφείο της Γραμματείας της ΛΔ' ΕΠΚΑ, στην διεύθυνση: Λουκιανού 1, Καρδίτσα, υπόψιν κας Τσιανάκα Παρασκευής (τηλ. επικοινωνίας: 2441061564) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 29/08/2012 έως 04/09/2012).
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΠΕ Αρχαιολόγοι
- Πτυχίο Φιλοσοφικής Σχολής τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, ή Πτυχίο Φιλοσοφικής Σχολής τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας με ειδίκευση στην Αρχαιολογία, πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
- Άριστη γνώση της αγγλικής, ή γαλλικής, ή γερμανικής, ή ιταλικής γλώσσας.
- Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
- Αποδεδειγμένη Εμπειρία (τουλάχιστον 6μηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (όπως ορίζεται στο παράρτημα του ΑΣΕΠ και αφορά το 60% των προκηρυσσόμενων θέσεων).
Αν δεν υπάρξουν υποψήφιοι, οι οποίοι να διαθέτουν το προσόν της άριστης γνώσης ξένης γλώσσας, μπορούν να επιλεγούν και υποψήφιοι και με πολύ καλή γνώση ή ακόμη και καλή γνώση ξένης γλώσσας.
Σε περίπτωση που οι θέσεις της ποσόστωσης 60% δεν καλυφθούν από υποψηφίους με εμπειρία τότε οι υπολειπόμενες θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους χωρίς αυτή.
Σε περίπτωση που οι θέσεις της ποσόστωσης 40% δεν καλυφθούν από υποψηφίους χωρίς εμπειρία τότε οι υπολειπόμενες θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους με αυτή.

Η Προϊσταμένη της Εφορείας
Μαρία Βαϊοπούλου Αρχαιολόγος με βαθμό Β'

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/ada/Β4ΓΣΓ-ΝΛ1
Ημερομηνία ανάρτησης: 28-8-2012
Blog Widget by LinkWithin