Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Έρχεται νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018



Με μόνιμο προσωπικό θα ενισχυθεί άμεσα το ΕΚΑΒ όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργείου Υγείας θα εκδοθεί νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου Υγείας επίκειται έκδοση προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πλήρωση σαράντα κενών οργανικών θέσεων του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ.

Οι υπάλληλοι του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως οδηγοί – συνοδηγοί ασθενοφόρων οχημάτων και άλλων κινητών μονάδων παροχής επείγουσας ιατρικής φροντίδας, ως μεταφορείς ασθενών (τραυματιοφορείς) και ως τηλεφωνητές και γραφείς για την εξυπηρέτηση της τηλεφωνικής και ασύρματης επικοινωνίας, επιδεικνύοντας σεβασμό προς τη ζωή και το θάνατο του ατόμου, τηρώντας το ιατρικό απόρρητο, καθώς και τους κανόνες δεοντολογίας και επικοινωνίας των επαγγελματιών υγείας. Οι επείγουσες πράξεις που ασκούνται είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα αντιμετώπισης, αναγνωρισμένες από τη διεθνή κοινότητα.

Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου-Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής (κύριος και α΄ επικ.)

Για όλες τις θέσεις και σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποψήφιοι που κατέχουν τα απαιτούμενα πρόσθετα προσόντα, (τους αποδεκτούς τίτλους σπουδών), οι κενές θέσεις θα καλυφθούν «επικουρικώς» από υποψήφιους με άλλους τίτλους σπουδών και αν πάλι δεν καλυφθούν όλες οι θέσεις, θα καλυφθούν σε δεύτερο βαθμό επικουρίας



Ήδη έχει καθοριστεί ο αριθμός των θέσεων που θα καλυφθούν από πρόσωπα που προστατεύονται από το ν. 2643/1998 και κατανομή των θέσεων αυτών.

Ειδικότερα οι προσλήψεις που θα γίνουν από προστατευόμενους του ΟΑΕΔ θα ανέλθουν σε τρεις.




πηγή: dikaiologitika.g
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου