Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Ο Όμιλος Κωτσόβολος είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Κωτσόβολος ξεκίνησε σαν ένα απλό μαγαζί το 1950, στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 78 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 2.200 εργαζομένους. Από το Σεπτέμβριο του 2004 κάτοχος της πλειοψηφίας του μεριδίου ιδιοκτησίας είναι ο Όμιλος DSGi.

Η δυναμική ανάπτυξη του Ομίλου Κωτσόβολος τα τελευταία χρόνια τον έχουν καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.



Κινητήρια δύναμη της εταιρείας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτή. Γεμάτοι ενθουσιασμό και πάθος για τη δουλειά τους, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Mέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας, όπου κυριαρχεί ομαδικό πνεύμα και σύγχρονες αντιλήψεις διοίκησης, τους προσφέρονται όλες οι ανέσεις και τα τεχνολογικά μέσα που θα κάνουν τη δουλειά τους ευχάριστη και αποδοτική. Τακτικά σεμινάρια υψηλού επιπέδου εγγυώνται τη συνεχή επιμόρφωση όλων, ενώ ένα σύγχρονο, on-line – real time σύστημα μηχανογράφησης απλοποιεί τη μεταξύ τους συνεργασία. Οι άνθρωποι της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ έχουν συνδέσει την προσωπική τους εξέλιξη με την ανοδική πορεία μιας εταιρείας που διαθέτει το μέγεθος και την ευελιξία να ανταμείψει την προσφορά τους και να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες τους.


Αγγελίες


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου