Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

304 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Στην πρόσληψη 304 εποχικών υπαλλήλων προχωρά το υπουργείο Πολιτισμού το αμέσως επόμενο διάστημα. Στο ηλεκτρονικό χωρο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ αναρτήθηκαν τρεις αποφάσεις του υπ. Πολιτισμού, Αρ. Μπαλτά μέσω των οποίων εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων για εποχικούς υπαλλήλους ειδικοτήτων Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες, κ.α. Αναλυτικά:

Το υπουργείο Πολιτισμού εγκρίνει την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης, εκατόν δεκαέξι (116),ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες Η πρόσληψη του κατωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 2 περ. η του Ν. 2190/94 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ Α΄ 28/3-31994), όπως ισχύει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Επιπλέον, εγκρίνει την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης, εκατόν σαράντα (140) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων (Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες, κ.λ.π.), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών και όχι πέραν της 31ης Μαρτίου 2017, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Υπηρεσιών που θα προκύψουν στους «σημαντικούς χώρους» μετά την ολοκλήρωση των εν εξελίξει 7μηνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Τέλος, εγκρίνει την την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης, σαράντα οκτώ (48) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων (Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες, ΥΕ Εργατών κ.λ.π.), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών και όχι πέραν της 31ης Μαρτίου 2017, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των αρχαιολογικών χώρων και των Μουσείων Υπηρεσιών αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ





Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου