Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Προσωπικό καμπίνας στην Etihad Airways

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η αεροπορική εταιρεία Etihad Airways πρόκειται να προβεί σε αξιολόγηση βιογραφικών για προσωπικό καμπίνας σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό, το οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνει τις ημερομηνίες εργασιακής απασχόλησης μέχρι τώρα, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση καθώς και μία φωτογραφία σε μέγεθος διαβατηρίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίσουν άπταιστα αγγλικά, να είναι τουλάχιστον 21 ετών, να μην έχουν τατουάζ στο σώμα τους ούτε piercing σε ορατό σημείο (εξαίρεση για ένα σκουλαρίκι στο κάτω λοβού του κάθε αυτί μόνο για γυναίκες), λευκό ποινικό μητρώο, εξαιρετική παρουσία και απολυτήριο τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Όσοι γίνουν δεκτοί θα προσκληθούν σε ειδική εκδήλωση αξιολόγησης την επόμενη ημέρα.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Sofitel, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - 190 19 Σπάτα από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.




Για περισσότερες πληροφορίες στο site της etihad. Η Etihad Airways ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003. Από τη βάση του Άμπου Ντάμπι, η Etihad Airways εξυπηρετεί 111 προορισμούς επιβατών και φορτίου στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία έχει ένα στόλο από εκατοντάδες αεροσκάφη Airbus και Boeing.




Περισσότερα 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου