Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

To e-FOOD.gr σού δίνει μια μοναδική ευκαιρία για εργασία

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Το e-FOOD.gr είναι μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα σήμερα, εφόσον δραστηριοποιείται σε 42 πόλεις, συνεργάζεται με 3.000 εστιατόρια, διαθέτει 130.000 χρήστες και έχει ήδη καλύψει πάνω από 2.000.000 παραγγελίες.



Τώρα, λοιπόν, υπάρχει ένα ακόμα καλό νέο: Η εταιρεία αναζητά ένα νέο συνεργάτη και προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία για εργασία.

Συγκεκριμένα, το e-FOOD.gr χρειάζεται ένα άτομο για τη διαχείριση του διαδικτυακού του περιεχομένου και θα έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη της διαδικτυακής κοινότητας της εταιρείας. Σε συνεργασία, λοιπόν, με την υπόλοιπη ομάδα μάρκετινγκ, θα ανανεώνει την παρουσία του e-Food σε social media και διαδικτυακές πλατφόρμες και θα συμβάλει στη δημιουργία, δημοσίευση και επίβλεψη περιεχόμενου στο ίντερνετ, το οποίο θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση των πελατών και θα ενισχύει την εικόνα της εικόνας.



Ειδικότερα, ο συνεργάτης που θα επιλεχθεί θα έχει τις εξής αρμοδιότητες:

- Θα ανανεώνει το ιστορικό της εταιρείας και την παρουσία της σε όλα τα social media.

- Θα διαχειρίζεται την αλληλεπίδραση με τους πελάτες στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς καθυστερήσεις.

- Θα απαντάει σε σχόλια (όταν χρειάζεται) προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, να ενισχύει την καλύτερη αλληλεπίδραση μαζί τους και να προσθέτει αξία στην εμπειρία τους από τις υπηρεσίες της εταιρείας.

- Παρόλο που τα σαββατοκύριακα είναι σημαντικά για όλους, χρειάζεται ο συγκεκριμένος εργαζόμενος να διαχειρίζεται τα σχόλια και τα παράπονα έγκαιρα, ώστε, σε περίπτωση ανάγκης, να ενημερώνει την αντίστοιχη ομάδα της εταιρείας.

- Θα παρακολουθεί τις τάσεις στα social media και θα εντοπίζει εστιατόρια και εταιρείες στον τομέα της διατροφής που θα μπορούσαν να αποτελέσουν νέους συνεργάτες.

- Παρόλο που η e-Food κάνει ήδη καλή δουλειά, θα παρακολουθεί την online δραστηριότητα και μερικών πρότυπων οργανισμών

- Θα πραγματοποιεί και ορισμένα ερευνητικά πρότζεκτ, όταν χρειάζεται.



Τι προϋποθέσεις απαιτούνται για να κάνει κάποιος αίτηση;

- Ένας χρόνος προϋπηρεσίας στη διαχείριση των social media άλλων εταιρειών θα ήταν πολύ χρήσιμος.

- Πτυχίο στον τομέα της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων, των ΜΜΕ, της επιχειρηματικότητας ή άλλων σχετικών πεδίων.

- Εξοικείωση και ευκολία στη χρήση των γνωστότερων social media, μεταξύ των οποίων το Facebook, το Instagram, το Snapchat, to Twitter, τo YouTube, το Pinterest, το LinkedIn, το Google+

- Δημιουργικό πνεύμα και άνεση τόσο στην ανάληψη πρωτοβουλιών, όσο και στην ομαδική συνεργασία.

- Επικοινωνιακές δεξιότητες στο γραπτό και στον προφορικό λόγο, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

- Η εμπειρία στη χρήση Photoshop είναι ένα ακόμα προσόν.



Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ


Website: e-Food.gr  
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου