Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

581 μηχανικοί, χειριστές, οδηγοί και ηλεκτροτεχνίτες

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Τον ερχόμενο Ιανουάριο αναμένεται να κινηθούν εκ νέου οι διαδικασίες για την προκήρυξη 581 θέσεων μόνιμου προσωπικού από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.
Μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος διαγωνισμού της για 19 Ειδικούς Επιστήμονες, η Επιχείρηση θα προχωρήσει την έκδοση της επόμενης προκήρυξής της.

Σε πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί ο καθορισμός των θέσεων, οι οποίες θα καλυφθούν από άτομα ειδικών κατηγοριών, που υπάγονται στον Νόμο 2643/1998, και, ακολούθως, θα αποσταλεί προσχέδιο της προκήρυξης στο ΑΣΕΠ, ώστε να κινηθεί η διαδικασία της τελικής έγκρισης της προκήρυξης.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν περιλαμβάνουν πτυχιούχους Μηχανικούς, Ηλεκτροτεχνίτες και Ηλεκτροτεχνικούς Σταθμών, Υποσταθμών και Δικτύων, Οδηγούς, Χειριστές Μηχανημάτων και Τεχνικούς Ορυχείων. Στόχος της ΔΕΗ είναι να στελεχώσει τόσο τα κεντρικά γραφεία της, όσο και τη Διεύθυνση Πληροφορικής, άλλες Διευθύνσεις της, Λιγνιτικά Κέντρα, Διευθύνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, Ατμοηλεκτρικούς και Τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής.

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει περιοχές με υψηλές ανάγκες σε προσωπικό, μεταξύ των οποίων η Κοζάνη, η Φλώρινα, η Αρκαδία, η Βέροια, τα Χανιά, αλλά και η Αττική.







www.ethnos.gr/
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου