Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Προσωπικό από τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Avaaz

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Εξήντα συνεργάτες θα προσλάβει η διαδικτυακή Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Avaaz, η οποία δραστηριοποιείται ενάντια στις κρίσεις που μαστίζουν τον πλανήτη, όπως η επισιτιστική, η περιβαλλοντική, η οικονομική κρίση και η κρίση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Avaaz διεξάγει το μεγαλύτερο μέρος των δράσεών της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και Skype και διατηρεί προσωπικό σε πόλεις παγκοσμίως, το οποίο συναντιέται δύο φορές ετησίως. Καλύπτει δε για το προσωπικό της τα έξοδα γραφείου, τόσο στο σπίτι όσο και σε χώρο ενοικίασης της επιλογής του.

Η κοινότητα Avaaz αριθμεί ήδη 40 εκατ. μέλη, τα οποία έχουν δράσει υπέρ της αναγνώρισης κρατικής υπόστασης από τον ΟΗΕ για την Παλαιστίνη, της επαναστατικής νομοθεσίας για την καταπολέμηση της διαφθοράς στη Βραζιλία και της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Βφμανία. Πρόκειται για μία πολυπολιτισμική και απολύτου ανεξάρτητη οργάνωση, η οποία χρηματοδοτείται από TIS διαδικτυακές δωρεές των μελών της. Οι θέσεις που επιθυμεί να καλύψει η Avaaz αφορούν τους κλάδους της επικοινωνίας, των ενημερωτικών εκστρατειών και της νομοθεσίας, ενώ προσωπικό θα προσληφθεί και για εξειδικευμένους σκοπούς, όπως η καταπολέμηση του ιού Εμπολα.


Οι ειδικότητες που προσφέρονται αυτή την περίοδο είναι οι εξής:
Health Care Expert and Logistician (Ebola campaign), Campaign Director και Campaigner (Media), Senior Operation Officer, Executive Assistants, Senior Data Analyst και Senior Database Engineers.
Επιπλέον, τους προσεχείς μήνες αναμένεται να «ανοίξουν» περισσότερες θέσεις τόσο στις παραπάνω ειδικότητες, όσο και στις: Campaign Directors (Brazil) και Campaigner (India, Arabic,Spanish), Advocacy Director, Language Associates, Senior Designer και Chief Technology Strategist.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Avaaz, http://www.avaaz.org/en/hiring/
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου