Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης Ανέργων

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013







Το ΚΕΚ «Τεχνόπολις εκπαιδευτική Α.Ε.» θα υλοποιήσει στη Θεσσαλονίκη επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων υποέργου της Πράξης «Παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής εκμάθησης ΤΠΕ σε ανέργους στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου(Άξονας Προτεραιότητας «08: Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου») και στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει και διαδικασίες πιστοποίησης.

Η συμμετοχή στην διαδικασία πιστοποίησης είναι υποχρεωτική για όλους τους καταρτιζόμενους στις ενότητες: Επεξεργασία Κειμένου - Υπολογιστικά Φύλλα - Εφαρμογές στο Διαδίκτυο - Παρουσιάσεις

Το κάθε πρόγραμμα κατάρτισης αποτελεί μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική προσέγγιση της ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) και θα αναπτυχθεί με τις αρχές της μικτής κατάρτισης(blended learning). Περιλαμβάνει παροχή υπηρεσιών τόσο συμβατικής εκπαίδευσης (στην τάξη-αίθουσα διδασκαλίας) όσο και τηλε-κατάρτισης.

Οι άνεργοι καταρτιζόμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 2,00€ μικτό ανά ώρα κατάρτισης, ενώ οι καταρτιζόμενοι που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες πληθυσμού θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 3,00 € μικτά ανά ώρα κατάρτισης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Τετάρτη 23/01/2013.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:2310 556604 & 2310 545362.


Blog Widget by LinkWithin